BEKK Robocup 2014
BEKK inviterer til årets mest utfordrende studentarrangement, BEKK Robocup 2014! Robocup er en nervepirrende konkurranse i tre deler, som kulminerer i en intensiv landsfinale hvor de beste studentene fra Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø kjemper om å forsvare sin bys ære.

BEKK RoboCup er en mulighet for å leke med nyskapende og innovativ teknologi, møte andre engasjerte studenter og kjempe for at akkurat din skole skal stikke av med seieren. 

Det vil i hver by arrangeres en sosial og morsom bedriftspresentasjon, hvor vi starter med et kort inspirasjonsforedrag, før det serveres mat og drikke. Her deles man inn i lag hvor så hver av disse skal komme opp med den beste idèen og presentere denne for en jury. De beste lagene går videre til hver bys respektive byfinale. Kvalifiseringen er svært uformell og krever ingen forkunnskaper.

I byfinalen får lagene en liten programmeringsutfordring som vi vil annonsere info om på våre Facebook-sider. Igjen blir kreativiteten en viktig del av oppgaven.

Vinneren fra byfinalen går videre til landsfinalen som finner sted i Oslo 27. - 28. februar hvor et lag fra hver by vil konkurrere om hvilken skole som er best i landet. BEKK dekker reise og opphold for studenter fra Bergen, Trondheim og Tromsø. I landsfinalen skal man kombinere teknologien fra byfinalen med Lego Mindstorms. Den som bygger den beste roboten med den smarteste hjernen vinner hele konkurransen og vinnerlaget stikker av med et skolestipend på kr. 5000,- pr. deltaker.

Byauditionene foregår følgende dager:

Kontaktperson
+ 47 402 21 672
Publisert
16. januar 2014